Снимката е илюстративна за тази група

период депозит 1 - 2 дни 3 - 6 дни 7 - 13 дни 14+ дни
Май €400.00 €34.60 /ден €25.60 /ден €22.30 /ден €21.20 /ден
Юни, Септември €400.00 €37.70 /ден €27.90 /ден €24.30 /ден €23.10 /ден
Юли, Август €400.00 €55.50 /ден €42.70 /ден €37.10 /ден €35.30 /ден
Октомври €400.00 €34.60 /ден €25.60 /ден €22.30 /ден €21.20 /ден
Важна информация